Basilicum pesto

De klassieke groene pesto. Superlekker bij pastaschotels , een stukje vis of kip of op belegde broodjes.

Basilicum pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Basilicum pesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 5minuten 3minuten
Porties Prep Tijd
2porties 5minuten
Kook Tijd
3minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Pel de teentjes look en kook ze 2 à 3 minuten in een bodempje water.
  2. Doe de basilicum, de pijnboompitten, de look, de parmezaan, een snuifje zeezout en de olijfolie samen in de vijzel. Stamp fijn. Voeg op het einde de bladpeterselie toe en stamp mee fijn.
  3. Schep de pesto in glazen potjes. Bestrooi met een snuifje zeezout en giet er een dun laagje olijfolie bovenop om zeker te zijn dat de pesto goed bewaard.
  4. Tip: In een afgesloten potje in de koelkast kan je deze pesto 2 à 3 weken bewaren.
Deel dit Recept

Geef een reactie