Bbq – saus

De beste bbqsaus is die dat je zelf maakt!!

Bbq - saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bbq - saus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
10minuten 10minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Neem een pan, voeg olie toe en zet op een laag vuur.
  2. Fruit de uitjes aan en bak ze glazig.
  3. Fruit de laatste 2 minuten de knoflook erbij en meng het geheel goed door.
  4. Breng op smaak met peper en zout en voeg de ketchup toe.
  5. Breng op smaak met stroop en een beetje citroensap en zoek naar de juiste balans in de saus. Kook de saus nu goed door totdat de saus gaat binden.
  6. Blender de saus met je staafmixer tot een mooie gladde barbecuesaus.
  7. De saus is in de koelkast twee weken houdbaar.
Deel dit Recept

Geef een reactie