Bessenmuffins

Maak deze muffins met de kids een feest voor hen en dan smullen maar! Heerlijk als ontbijt of als gulzig dessertje!

Bessenmuffins
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bessenmuffins
Stemmen: 1
Score: 1
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
12stuks 20minuten 20min oven
Porties Prep Tijd
12stuks 20minuten
Kook Tijd
20min oven
Ingrediënten
Porties: stuks
Ingrediënten
Porties: stuks
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175°C voor grote muffins en op 200°C voor kleine muffins.
  2. Smelt de boter en roer de melk en citroenrasp erdoor.
  3. Klop de eieren met de kokosbloesem- en vanillesuiker licht en luchtig.
  4. Roer het botermengsel door het eimengsel.
  5. Zeef de bloem met het bakpoeder en het zout en schep dit voorzichtig door het boter-eimengsel.
  6. Zet papieren caisses in een muffinplaat. Schep er wat bosbessen in en vul de vormpjes voor twee derde met het deeg.
  7. Bak grote muffins circa 20 minuten en kleine 12-15 minuten in het midden van de oven. Een prikker die je in het midden steekt, moet er droog uitkomen.
Notities

bron happy cook

Deel dit Recept

Geef een reactie