Bevroren banaan – yoghurtcups met fruit

Een gemakkelijk en gezond tussendoortje dat je gezellig samen met de kids kan maken. Versier deze gezonde cups met seizoenfruit

Bevroren banaan - yoghurtcups met fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bevroren banaan - yoghurtcups met fruit
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
9 porties 5minuten 3uur
Porties Prep Tijd
9 porties 5minuten
Passieve Tijd
3uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Plet de rijpe banaan , doe de griekse yoghurt en een snuif kaneel erbij en mix alles goed onder elkaar.
  2. Pak 9 siliconen cupcakevormen en verdeel het mengsel over de vormen.
  3. Versier elke cupcake met wat bessen , aardbeistukjes en pistache. Je kan natuurlijk met seizoensfruit werken ook.
  4. Zet de cupcakes voor minimum 3 uur in de diepvries. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie