Bietjessalade met Mierikswortel

De zoete smaak van bietjes en de scherpe smaak van mierikswortel combineren perfect.

Bietjessalade met Mierikswortel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bietjessalade met Mierikswortel
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
2porties 15minuten 30minuten 8 uur
Porties Prep Tijd
2porties 15minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
30minuten 8 uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Breng een pan met water aan de kook en kook de bietjes tot ze zacht zijn (ca. 30 – 45 min.).
  2. Wanneer de bietjes zijn afgekoeld haal je het velletje eraf en snij je ze in partjes.
  3. Bereid ondertussen de marinade voor.
  4. Meng hiervoor het appelsap met de wijnazijn, mierikswortel en zeezout in een schaaltje.
  5. Voeg daarna de afgekoelde bietjes toe en laat ze marineren.
  6. Dek af en zet voor minimaal 8 uur in de koelkast.
  7. Voor het serveren de sla mengen met olijfolie en citroensap. Maak op smaak met zeezout en peper. Leg op de sla de bietjes en garneer met geroosterde walnoten.
Deel dit Recept

Geef een reactie