Bloemkoolbrood

een prima vervanger voor ons dagelijks brood!

Bloemkoolbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bloemkoolbrood
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
10porties 15minuten 60minuten
Porties Prep Tijd
10porties 15minuten
Kook Tijd
60minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de bloemkool in grote stukken en kook of stoom deze totdat hij goed gaar is. Giet de bloemkool goed af. Maak met de staafmixer een puree van de gekookte bloemkool en laat deze afkoelen.
  2. Klop de eieren met het bakpoeder op de hoogste stand schuimig.
  3. Voeg het lijnzaad, de zemelen, het amandelmeel en de afgekoelde bloemkoolpuree toe en mix dit er door.
  4. Spatel nu de kaas door het beslag en breng het op smaak met royaal peper en zout.
  5. Stort het beslag in een goed ingevette broodvorm en bak het 60-70 minuten in een voorverwarmde oven op 180 °C.
Notities

recept de keuken van Martine

Deel dit Recept

Geef een reactie