Borlotti salade met gepaneerde vis

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

een zalige salade met een stukje warme vis , meer moet dit niet zijn

Borlotti salade met gepaneerde vis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Borlotti salade met gepaneerde vis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 12minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
12minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de kerstomaten in half
  2. ontpit de komkommer en snij in blokjes
  3. Halver de courgette en snij in schijven
  4. Halveer de ontpitte olijven
  5. Hak de walnoten fijn
  6. Mix bovenstaande groenten samen met de borlottibonen ( die ik vers uit de tuin heb en al 10 minuten afgekookt had) en de saladekaas.
  7. Meng de ingrediënten voor de vinaigrette onder elkaar en besprenkel over de salade.
  8. Mix het amandelmeel , panko , peterselie en de zeste van 1 citroen onder elkaar. Kluts het ei licht op.
  9. Smeer de kabeljauw in met het eimengsel en bedek hem dan met het amandel/pankomengsel.
  10. Ik heb mijn filets gebakken in de airfryer op 200 graden voor 12 minuten. Dit kan natuurlijk ook perfect in de oven op 200 graden voor 15 minuten of in de pan en dan bak je deze 10 min per kant.
  11. Dien alles op en smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie