Borlotti salade met gepaneerde vis
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
12minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
12minuten
Ingrediƫnten
Salade
Vinaigrette
Vis
Instructies
  1. Snij de kerstomaten in half
  2. ontpit de komkommer en snij in blokjes
  3. Halver de courgette en snij in schijven
  4. Halveer de ontpitte olijven
  5. Hak de walnoten fijn
  6. Mix bovenstaande groenten samen met de borlottibonen ( die ik vers uit de tuin heb en al 10 minuten afgekookt had) en de saladekaas.
  7. Meng de ingrediƫnten voor de vinaigrette onder elkaar en besprenkel over de salade.
  8. Mix het amandelmeel , panko , peterselie en de zeste van 1 citroen onder elkaar. Kluts het ei licht op.
  9. Smeer de kabeljauw in met het eimengsel en bedek hem dan met het amandel/pankomengsel.
  10. Ik heb mijn filets gebakken in de airfryer op 200 graden voor 12 minuten. Dit kan natuurlijk ook perfect in de oven op 200 graden voor 15 minuten of in de pan en dan bak je deze 10 min per kant.
  11. Dien alles op en smakelijk!