Borlottibonen met Citroenvlees Gehaktballetjes

Een makkelijke gerecht van borlottibonen, tapenade en citroenvleesballetjes


Borlottibonen met Citroenvlees Gehaktballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Borlottibonen met Citroenvlees Gehaktballetjes
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Meng alle vleesbrood ingrediënten samen en vorm in 12 gelijke ballen.
  2. Zet de olijfolie, uien en knoflook in een pan en kook over medium hitte tot licht goud. Voeg de selderij en appel toe, kook nog twee minuten en voeg de rode wijn toe. Laat 30 seconden sudderen en voeg de tomatenpuree en tapenade toe met de bonen.
  3. Bedek met water , breng aan het sudderen op laag vuur. Draai de gehaktballetjes lichtjes in een beetje olie en voeg ze vervolgens toe aan de boonstoofpot. Breng het terug aan het sudderen tot het , kookt een 10 minuten en bedien dan met een beetje peterselie verspreid bovenop.
Deel dit Recept

Geef een reactie