Bouillabaisse

Bouillabaisse is oorspronkelijk ook een Provençaals gerecht, kenmerkend voor de stad Marseille.
Bouillabaisse
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bouillabaisse
Stemmen: 2
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 30minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 30minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Stoof de ajuin, venkel en prei aan en blus met pastis en witte wijn.
  2. Voeg water toe en 2 el visbouillon.
  3. Snijd de lookteentjes fijn en voeg toe.
  4. Doe er ook de venkelzaadjes bij en kruid met peper en zout.
  5. Voeg dan de saffraandraadjes en de tomatenpuree toe.
  6. Laat het geheel opkoken en gedurende 30 minuten sudderen.
  7. Pocheer de vis apart in een platte pan in de bouillon.
  8. Voeg de verschillende vissoorten toe naargelang de gaartijd, bijvoorbeeld: start met lotte en venusschelpen als laatste.
  9. Serveer de vis in een diep bord en overgiet met de soep.
Deel dit Recept

Geef een reactie