Braziliaans visstoofpotje

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Simpele , pure smaken!

Braziliaans visstoofpotje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Braziliaans visstoofpotje
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak een marinade van limoensap, zout en knoflook. Leg hier de vis in en laat 30 minuten marineren.
  2. Stoof de uisnippers aan in wat olijfolie. Voeg meteen de vis samen met de marinade toe en laat enkele minuten bakken.
  3. Doe hierbij de uiringen, de kokosolie en de kokosmelk. Overgiet het geheel met 220 milliliter water. Breng zachtjes aan de kook en laat 15 minuten pruttelen.
  4. Doe er de paprika, de tomaten, de lente-ui en de koriander bij. Laat 5 minuten afgedekt doorwarmen en serveer meteen.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie