Broccoli “Flatbread” met spinazie

Een héérlijke en gezonde variant op het ‘gewone’ brood. Niet onbelangrijk: het is koolhydraat EN graanvrij!

Broccoli "Flatbread" met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Broccoli "Flatbread" met spinazie
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6sneden 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
6sneden 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: sneden
Ingrediënten
Porties: sneden
Instructies
  1. Was de broccoli, snijd in roosjes (de steeltjes mogen eraan blijven) en mix dit in een keukenmachine/blender.
  2. Voeg alle kruiden en het amandelmeel toe.
  3. Was de spinazie, droog goed af en hak fijn (maar niet te klein).
  4. Voeg dit als laatste toe bij het broccoli/eimengsel en roer goed om.
  5. Beleg een bakplaat met bakpapier; doe het mengsel hierin en druk mooi plat.
  6. Zorg ervoor dat het mengsel gelijkmatig verdeeld is, zodat je sneden hebt van dezelfde dikte.
  7. Bak een 30 tal minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
Notities

Beleg het brood naar keuze/smaak. Zeer lekker met gerookte zalm, tonijnsalade, kaas,...

Deel dit Recept

Geef een reactie