broccoli-flatbread

Het is simpel, glutenvrij, lactosevrij en bomvol gezonde voedingsstoffen, wat wil je nog meer?

broccoli-flatbread
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
broccoli-flatbread
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Prep Tijd Kook Tijd
15minuten 25minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties:
Ingrediënten
Porties:
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 ° C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Hak de broccoli grof (gebruik ook de stengel), plaats in de keukenmachine en mix tot je een fijne rijst-achtige textuur hebben gekregen.
  3. Neem 4 cups van de plantaardige ‘rijst’ en doe in een mengkom.
  4. Voeg 1 cup amandelmeel toe, de kruiden en meng met je handen.
  5. Maak een kuiltje in het midden en voeg de losgeklopte eieren toe.
  6. Nu kan je het deeg gewoon met een grote lepel onder mekaar roeren, want het is natter en losser dan brooddeeg.
  7. Schep het deeg op de bakplaat en strijk het uit met een pannenlikker zodat het ongeveer overal even dik is.
  8. Strooi er eventueel nog wat gedroogde oregano overheen.
  9. Bak op de middelste rek in de oven gedurende 25 minuten of tot ze licht goudbruin en stevig zijn.
  10. Haal uit de oven, snijd in rechthoeken en laat afkoelen op een taartrooster.
  11. Je kan ze tot 3 dagen in de koelkast bewaren.
Notities

Dit recept werd ons bezorgd door https://onaponakookt.wordpress.com/

Deel dit Recept

Geef een reactie