Broccoli lasange

Overheerlijke lasange !!!

Broccoli lasange
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Broccoli lasange
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 30minuten 45minuten
Porties Prep Tijd
2porties 30minuten
Kook Tijd
45minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Was de broccoli, snij de roosjes eraf en maak kleine stukjes van de stronk.
  2. Kook de broccoli in ongeveer 15 minuten gaar.
  3. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  4. Ondertussen snijd je de ui in ringen, je wast de prei en deze snij je ook in ringen. De mozarella snijd je vervolgens in dunne plakjes en je hakt de verse kruiden klein.
  5. Giet de broccoli af en snijd deze in kleinere stukjes.
  6. Verdeel alle ingrediënten door de helft.
  7. Voor de eerste helft
  8. Verdeel de broccoli over de bodem van de ovenschaal, vervolgens verdeel je de uien hier overheen.
  9. Leg hier 2 lasagne bladeren op.
  10. Verdeel over de lasagne bladeren de plakjes mozarella en de geraspte kaas. Vervolgens strooi je de verse kruiden en de prei hier overheen.
  11. Nu volgen er weer 2 lasagne bladeren.
  12. Hierop verdeel je de rest van de broccoli, de ui, mozarella, verse kruiden en als laatste strooi je de kaas hier overheen.
  13. Je bakt de lasagne in 45 minuten af.
Deel dit Recept

Geef een reactie