Broccolikoekjes uit de oven

 

Deze broccolikoekjes zijn makkelijk en lekker,  heerlijk hapje voor als je gasten hebt of als gezond tussendoortje!

Broccolikoekjes uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Broccolikoekjes uit de oven
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 10minuten 25minuten
Porties Prep Tijd
4personen 10minuten
Kook Tijd
25minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Rasp de broccoli op een grove rasp en meng met de havermout, amandelmeel, kaas, bosui, knoflook, peterselie, citroenrasp, komijn en ½ theelepel zout.
  4. Voeg al roerend de eieren een voor een toe, zodat een kruimelig mengsel ontstaat.
  5. Meestal is 2 eieren genoeg; is het mengsel dan te droog om er koekjes van te vormen, voeg dan nog een extra ei toe.
  6. Dan kunnen ze voor 25 minuten in de oven en je koekjes zijn klaar.
  7. Serveer de koekjes met een geprakte avocado om te dippen.
Deel dit Recept

Geef een reactie