Bulgur salade met tomaat en kidneybonen

Een stukje vis smaakt hier heerlijk bij maar ook bij de bbq is deze salade zeer lekker!

Bulgur salade met tomaat en kidneybonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Bulgur salade met tomaat en kidneybonen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de bulger gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking
  2. Hak de ui en knoflook fijn en verhit een koekenpan (zonder olie)
  3. Giet er wat olijfolie bij en voeg de ui en knoflook toe
  4. Roerbak 1 minuut en voeg de tomatenpuree toe, bak dit 1 minuut
  5. Giet de kidneybonen af, voeg ze samen met de tomatenblokjes toe aan de pan
  6. Kruid met de komijn, koriander, peper en zout
  7. Laat 5 minuten inkoken op een middelhoog vuur
  8. Giet de bulgur af en meng deze door de tomaten-kidneybonensaus
  9. Rooster de pistachenoten goudbruin en voeg deze als laatste toe aan het gerecht
  10. Een stukje vis smaakt hier heerlijk bij maar ook bij de bbq is deze salade zeer lekker
Deel dit Recept

Geef een reactie