Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten met mozzarella en granité van tomaat

Zomer, zomers, zomeren op je bord!

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten met mozzarella en granité van tomaat
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten met mozzarella en granité van tomaat
Stemmen: 1
Score: 5
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 3uur
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Passieve Tijd
3uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd 20 dunne tomatenplakjes en hak de resterende tomaten en uiteinden grof.
  2. Mix de gehakte tomaten samen met een half knoflookteentje, fijn zeezout en versgemalen peper in een blender of met een staafmixer fijn.
  3. Doe het sap in een schaal en zet 2 à 3 uur in het vriesvak, waarbij je de granité regelmatig losroert met een vork.
  4. Serveren:
  5. Wrijf net voor het serveren de borden in met een half knoflookteentje en besprenkel met olijfolie. Schik er afwisselend plakjes tomaat en buffelmozzarella op.
  6. Snipper dragon- en basilicumblaadjes fijn en strooi ze met de algen over de carpaccio.
  7. Werk af met fleur de sel en peper.
  8. Schep met een ijslepel een bolletje granité in het midden van elk bord en dien meteen op.
Notities

Recept door  Njam Philippe Van den Bulck

Deel dit Recept

Geef een reactie