Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en aardbeien

Nog ééntje om mee uit te pakken tijdens de feesten!

Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en aardbeien
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Carpaccio van Sint-Jakobsvruchten en aardbeien
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4personen 15minuten 1uur koelkast
Porties Prep Tijd
4personen 15minuten
Kook Tijd
1uur koelkast
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm het water en voeg er een lepel kippenbouillon aan toe.
  2. Doe vervolgens gelatine in koud water, voeg dit toe aan de visbouillon en zet dit in de koelkast.
  3. Snijd de aardbeien in schijfjes en besprenkel ze met de azijn.
  4. Snijd de sint-jacobsvruchten in plakjes fijn en leg ze bovenop de aardbeien.
  5. Kruid alles met peper en zout en werk af met de gelei en de fijngemalen noriblaadjes.
Notities

recept libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie