Cataplana

Een overheerlijk , portugees visgerecht!!

Cataplana
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Cataplana
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 20minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2porties 20minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd de tomaat in grove stukken en pel de knoflookteentjes.
  2. Doe de geroosterde paprika, tomaten, knoflook en wat olijfolie in een bakje en pureer dit met een staafmixer.
  3. Snijd de ui in ringen en verwarm wat olijfolie in een pan.
  4. Snijd de chorizo in blokjes en doe dit bij de uitjes in de pan en bak het tot er een lichtbruin korstje op de chorizo komt.
  5. Doe dan de gepureerde paprika en tomaten in de pan met het bouillonblokje en de laurierblaadjes bij de chorizo en laat het even pruttelen.
  6. Leg dan de vis, mosselen, inktvisringen en de garnalen mooi in de pan en sprenkel er een beetje peterselie overheen.
  7. Doe dan de deksel op de pan en laat dit 20minuten stoven op een laag vuurtje (totdat de garnalen helemaal roze zijn geworden).
  8. Na de 20minuten de deksel van de pan halen en daar heb je dan een heerlijke cataplana!
Notities

Recept door  oanhskitchen

Deel dit Recept

Geef een reactie