Champignon-bieslook-omelet

Ook hier kan je eindeloos combineren, met groentjes zoals tomaat, courgette enz

Champignon-bieslook-omelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Champignon-bieslook-omelet
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 5minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2pers 5minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Maak de champignons schoon en verdeel in schijfjes. Was de paprika, verwijder de zaadlijsten en snij in dunne reepjes. Pel de ui pellen en snipper fijn. Snij de ham in reepjes.
  2. Hak de bieslook fijn.
  3. Verhit de olie en bak hierin de champignons, de paprika en de ui. Roer af en toe om. Klop de eieren los met melk en kruid met peper en paprikapoeder. Roer de ham erdoor en giet over het groentemengsel. Laat onder deksel laten op een laag vuurtje. Garneer met bieslook. Dien op met bruin brood.
Deel dit Recept

Geef een reactie