Chia ijslolly’s met frambozen en kokos

Deze ijslolly’s zijn zo gemakkelijk te maken .Het enige dat je nodig hebt is wat geduld maar ze zijn zo heerlijk dus het wachten meer dan waard.

Chia ijslolly's met frambozen en kokos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chia ijslolly's met frambozen en kokos
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
6porties 15minuten 5uur
Porties Prep Tijd
6porties 15minuten
Passieve Tijd
5uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Blend de frambozen samen met het water
  2. Zet 6 kartonnen bekers klaar ( koffiebekers heb ik gebruikt) en doe in elke beker 2 el frambozenmix en plaats ze voor 30 minuten in de diepvries.
  3. Mix ondertussen de kokosmelk , chia en honing goed onder elkaar.
  4. Haal de bekers uit de diepvries en verdeel het kokos/chiamengsel evenredig over de 6 bekers en plaats deze voor weer 30 minuten in de diepvries.
  5. Na 30 minuten halen we de bekers weer uit de vriezer en steken de ijslolly stokjes in het midden erin en doen 1 eetlepel frambozenmengsel erbij.
  6. Plaats de bekers weer in de vriezer en dit keervoor minstens 4 uur.
  7. Verwijder de karton van de beker van je ijslolly voor opdienen.
Deel dit Recept

Geef een reactie