Chocolade cheesecake

“Deze chocoladecheesecake is zacht, smeuïg, vol van smaak en beloont de chocoladeliefhebber helemaal.

Chocolade cheesecake
Stemmen: 18
Score: 4.28
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chocolade cheesecake
Stemmen: 18
Score: 4.28
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
1cake 15minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
1cake 15minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: cake
Ingrediënten
Porties: cake
Instructies
  1. Hak de chocolade grof of gebruik chocoladecallets. Klop de mascarpone luchtig. Meng de eieren met de suiker, meng er de kokosbloem onder, dan de mascarpone en tot slot de grof gehakte chocolade. Leg het boterpapier in een ovenvaste schaal en giet er het beslag in.
  2. Zet de chocoladecheesecake een 40-tal minuten in een warme oven op 180 °C, of tot je er een vork in kunt steken die er wel nog vochtig uitkomt maar waar geen beslag aan blijft kleven. Laat de cake eerst afkoelen voor je hem snijdt (als dat tenminste lukt). Serveer eventueel met wat blauwe bessen.
Notities

Bron Puur gezond 2

Deel dit Recept

Geef een reactie