Chocolademousse met avocado en notencrunch

Chocolademousse met avocado, het klinkt misschien wat raar, maar het is de moeite om eens te proberen. Echt lekker!

Chocolademousse met avocado en notencrunch
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Chocolademousse met avocado en notencrunch
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Porties Prep Tijd
4pers 20minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Lepel het vruchtvlees uit een avocado en doe in een cutter. Cutter romig. Smelt de chocolade.
  2. Voeg cacao, honing, kokosolie, gesmolten chocolade, het merg van de vanillestok, zout en koffie toe. Mix fijn. Doe alles in een spuitzak. Spuit in de glaasjes en laat een uurtje opstijven in de koelkast.
  3. Klop de room op met bloemsuiker, vanillemerg en kaneel. Doe in een spuitzak.
  4. Cutter voor de crunch walnoten, rozijnen en speculoos.
  5. Werk de mousses af met crunch, slagroom en geraspte chocolade
Notities

bron vtm koken moederdag

Deel dit Recept

Geef een reactie