Clubsandwich met gegrilde Tonijn

Deze clubsandwich met tonijn is lekker fris en ook nog eens gezond. Zo uit de Airfryer, heerlijk als lunch of snack!

Clubsandwich met gegrilde Tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Clubsandwich met gegrilde Tonijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
2porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Maak een marinade van de olijfolie, ketjap en honing en marineer hier de tonijnmoot in.
  2. Snijd de rode ui en tomaat in ringen.
  3. Maak de sperziebonen schoon en blancheer deze 2 minuten in kokend water.
  4. Verwarm de Airfryer 2 minuten voor en bak de tonijn op de grillpan 3 minuten op 200 graden. Zet de Airfryer uit en op een kier om de tonijn te laten rusten.
  5. Bak de pijnboompitjes in een koekenpan totdat ze goudbruin kleuren.
  6. Leg de eerste boterham op het bord en schep er een beetje dillemayonaise, sperziebonen, rucola, tomaat, ui en wat stukjes gegrilde tonijn op.
  7. Herhaal deze stappen totdat je een torentje hebt.
  8. Als laatste decoreer je de sandwich met de rode bieten scheuten en pijnboompitjes.
  9. Tip: Gebruik de grillpan accessoire van de Airfryer
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie