Courgettebloemen gevuld met gehakt

Een streling voor het oog, maar ook zeer lekker! 

Courgettebloemen gevuld met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgettebloemen gevuld met gehakt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4pers 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Plet de aardappelen en voeg er het gehakt, de olijfolie, het paneermeel en de gemalen Parmezaanse kaas aan toe. Hak de look en de peterselie fijn en voeg deze er eveneens aan toe. Meng alles heel goed en kruid met zout en peper.
  2. Snijd de courgette van de bloem, haal de kleine blaadjes en stamper eraf en vul de bloem op met het mengsel. Smeer de ovenschaal in met olie.
  3. Leg de bloemen in de ovenschaal en zet ze in de oven gedurende 10 à 15 minuten op 180 graden.
Deel dit Recept

Geef een reactie