Courgettebloemen met kaas & of ham

De bloem van de courgette is heerlijk om op te vullen met kaas en of ham, of veggie, Fantastisch voorgerecht.

 

 

Courgettebloemen met kaas & of ham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgettebloemen met kaas & of ham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snijd van de courgette het puntje je af.
  2. Snijd de courgette in heel dunne plakjes, zodat een waaiertje ontstaat. Laat de courgette hierbij aan de bloem zitten!
  3. Meng de overige ingredienten, vlees of kaas. Vul hiermee voorzichtig de courgettebloem.
  4. Maak wat boter warm, stoof de gevulde bloem op een heel zacht vuur, met deksel op de pan in 7 minuten.
  5. Schep heel voorzichtig de bloem op een bordje en het stoofvocht ernaast.
Deel dit Recept

Geef een reactie