Courgettesalade met salsa verde en inktvis

Lekker als hapje bij de bbq

Courgettesalade met salsa verde en inktvis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Courgettesalade met salsa verde en inktvis
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
10porties 20minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
10porties 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij de courgettes in plakken van 0,5 cm dik.
  2. Verwijder de zaadlijsten.
  3. Snij het vruchtvlees in blokjes van 0,5cm bij 0,5 cm.
  4. Marineer de courgetteblokjes met peper, zout, sjalot, peterselie, olijfolie, sushiazijn en wat limoensap.
  5. Meng alle ingrediënten voor de salsa verde in de keukenmixer tot een smeuïge salsa.
  6. Snij de inktvis in fijne reepjes.
  7. Kruid met peper, zout en wat geperste knoflook.
  8. Bak heel kort aan in de hete olijfolie, giet meteen af en verfris met wat citroensap.
  9. Verdeel de courgettesalade met de inktvis over de bordjes.
  10. Doe er wat salsa verde bij en werk af met een basilicumblaadje en een draai van de pepermolen.
Notities

Recept door Sergio kookt

Deel dit Recept

Geef een reactie