Croque focaccia met buffelmozzarella en broccolipesto

Een zalig comfortje!

Croque focaccia met buffelmozzarella en broccolipesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Croque focaccia met buffelmozzarella en broccolipesto
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
2pers 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verhit de oven voor op 180°C.
  2. Maak de pesto: doe de ingrediënten samen in een blender en mix tot een grove, maar smeuige pesto.
  3. Leg de kerstomaatjes op een vuurvast schaaltje en zet ze 10 minuten in de oven. Werk ze af met grof zeezout.
  4. Snijd de focaccia overlangs en besmeer met de pesto. Snijd de buffelmozzarella in plakjes verdeel ze samen met de kerstomaten, de rucola en sneetjes prosciutto over de focaccia. Werk af met peper en zout. Doe het brood dicht en snijd het in twee gelijke helften. Borstel de buitenzijde van de croques in met wat boter.
  5. Leg de focacciacroques op een vel aluminiumfolie en zet ze ongeveer 10 minuten in de oven (of tot de mozzarella begint te smelten).
Notities

bron solo kitchen

Deel dit Recept

Geef een reactie