Currysoep met rijst , snijbonen en kip

FavoriteLoadingAan favoriete recepten toevoegen

Een overheerlijke  aziatische maaltijdsoep met pit en bite.

Currysoep met rijst , snijbonen en kip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Currysoep met rijst , snijbonen en kip
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de rijst af volgens de gebruiksaanwijzing , giet af en zet even opzij
  2. Snij de kippenhaas in fijne repen . Verhit de olie in een grote (soep)pan met dikke bodem en bak de kip en curry 4 min.
  3. Voeg de snijbonen toe en bak 2 min mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  4. Voeg de bouillon toe en kook 6 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de radijs in plakjes.
  5. Voeg de rijst toe aan de soep. Verwarm de soep nog 2 min. op laag vuur. Schenk in kommen en verdeel de radijs erover.
Deel dit Recept

One thought on “Currysoep met rijst , snijbonen en kip”

  1. Magda Piens zegt:

    Kan niet anders dan lekker zijn..
    Die green curry…is dat een pasta?
    Kan dat met rode curry pasta ook?
    Alvast bedankt..xxx

Geef een reactie