Dragonboter

Dragon is erg lekker bij geblancheerde erwtjes en ook bij vis, schelpdieren, gegrilde kip of kalkoen.

Dragonboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Dragonboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. De boter moet op kamertemperatuur zijn.
  2. Doe de boter in een kom en meng met een vork de dragon, het sjalotje en het limoensap er goed door heen. Ik heb het met de blender gedaan, zodat ik een mooie groene boter heb.
  3. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Plaats in de koelkast tot gebruik.
  5. Een variatie op dit recept is als je er een theelepel grove mosterd erdoorheen mengt. Dan moet je wel het citroensap achterwege laten.
Notities

Dit recept werd gedeeld door https://onaponakookt.wordpress.com

Deel dit Recept

Geef een reactie