Driekoningentaart

De traditionele Driekoningentaart mag natuurlijk niet ontbreken!

Driekoningentaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Driekoningentaart
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
8personen 20min 30min oven
Porties Prep Tijd
8personen 20min
Kook Tijd
30min oven
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Warm de oven voor op 180°
  2. Meng het amandelpoeder met de Solo, de eieren, de poedersuiker en de vanillesuiker tot een glad deeg.
  3. Verdeel deze bereiding over de ene bladerdeegbodem maar laat de randen vrij.
  4. Leg er de boon in.
  5. Leg er de andere bladerdeegbodem op en druk de randen goed aan.
  6. Smeer de bovenkant met de losgeklopte dooier in en trek met een vork streepjes.
  7. Schuif in de oven voor 25 à 30 minuten, tot de taart mooi goudgeel gebakken is.
  8. Leg het kroontje op de drie koningen taart, werk af met poedersuiker.
Notities

recept solo

Deel dit Recept

Geef een reactie