Duivels lekkere scampi’s

iedereen kent het , vele vinden het duivels lekker

Duivels lekkere scampi's
Stemmen: 3
Score: 4.67
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Duivels lekkere scampi's
Stemmen: 3
Score: 4.67
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2 porties 15minuten 35minuten
Porties Prep Tijd
2 porties 15minuten
Kook Tijd
35minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verhit wat olijfolie in een diepe pan.
  2. Voeg de ansjovisfilets toe en roer tot ze smelten.
  3. Voeg de chilipeper en de knoflook toe en roerbak 1 tot 2 minuten.
  4. Schenk de wijn bij in de pan en laat de alcohol verdampen.
  5. Roer de tomatenpuree erdoor.
  6. Voeg de bouillon en de tomatenblokjes toe. Kruid met oregano, peper en zout.
  7. Laat op middelhoog vuur ongeveer 20 minuten sudderen.
  8. Kruid de scampi's met peper en zout.
  9. Bak ze op hoog vuur kort in olijfolie tot ze roze kleuren.
  10. Voeg de cognac toe en flambeer.
  11. Schep de scampi's door de saus en laat nog even sudderen.
  12. Breng op smaak met citroensap, peper en zout. Werk af met peterselie.
Deel dit Recept

Geef een reactie