Eiersalade met Griekse yoghurt

Deze lekkere spread voor op je boterham is overheerlijk!

Eiersalade met Griekse yoghurt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Eiersalade met Griekse yoghurt
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2 porties 5minuten 8minuten
Porties Prep Tijd
2 porties 5minuten
Kook Tijd
8minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Kook de eieren hard, maar nog wel oranje van binnen. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze.
  2. Maak een sausje van de mayonaise, de Griekse yoghurt, mosterd, kerriepoeder en bieslook.
  3. Snijd de eieren in stukjes en prak ze met een vork tot grove korrels. Voeg de eieren toe aan het sausje en roer goed door. Breng op smaak met zout en peper en garneer met wat bieslook.
  4. smeer royaal uit op je boterham
Deel dit Recept

Geef een reactie