Escabèche van mosselen

Dit pareltje serveren we als hapje bij de apero!

Escabèche van mosselen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Escabèche van mosselen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
2pers 5minuten 5minuten
Porties Prep Tijd
2pers 5minuten
Kook Tijd
5minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snipper de rode ui.
  2. Snij 1/4 van de paprika in héél fijne blokjes.
  3. Hak de bieslook fijn.
  4. Zet de mosselen héél kort op een hoog vuur, tot de schelpen opengaan; ze hoeven niet gaar te zijn.
  5. Maak een vinaigrette met de olijfolie en de rode wijnazijn en breng op smaak met zout en paprikapoeder.
  6. Haal de mosselen uit hun schelp. Hou één schelpdeel per mossel apart.
  7. Leg elke mossel in een schelp. Besprenkel met de vinaigrette en strooi er de groentenblokjes over.
Notities

bron libelle

Deel dit Recept

Geef een reactie