Faux Gras met appelen

Een feestelijk makkelijk hapje!

Faux Gras met appelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Faux Gras met appelen
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 10minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4pers 10minuten
Kook Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Zet 2 keukenringen in een antikleef pan. Strooi in elke ring 1 eetlepel suiker.
  3. Snijd de appelen in kwarten, verwijder het klokhuis en de pel en schil in dunne maantjes. Schik de maantjes rond om rond in de keukenringen. Giet er een lepel olijfolie over.
  4. Zet de pan ongeveer 5 minuten op een matig hoog vuur of tot dat de suiker begint te karmeliseren . Laat 25 minuten verder garen in de oven. Liefst met deksel op de pan.
  5. Haal de pan uit de oven en laat afkoelen tot de appeltjes lauw zijn.
  6. Intussen vul je 2 ringen, elk op een bord, met de Faux Gras de GAIA (ongeveer 1 cm of naar wens) Haal de ring weg. Schep de gestoofde appelplakjes uit de pan en schik ze omgekeerd op de Faux Gras de GAIA.
  7. Tip: Laat de appelplakjes eerst afkoelen tot lauw, dan kun je ze makkelijker uit de pan halen en omgekeerd op de Faux Gras de GAIA leggen.
Deel dit Recept

Geef een reactie