Geflambeerde scampi’s

Heerlijk van smaak!

Flamberen van scampi’s
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Flamberen van scampi’s
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. De scampis ontdoen van hun darmkanaal
  2. Smelt de boter in een antikleefpan.
  3. Kruid de scampi’s met peper en zout.
  4. Leg de scampi’s in de pan wanneer de boter heel heet is. Laat ze 1 min. bakken aan elke kant.
  5. Laat de sjalot en de look even meebakken.
  6. Blus alles met pastis. Steek een lucifer aan, hou afstand van het vuur, en steek met gestrekte arm de pastis aan. Laat even branden en blus met water. Voeg de visbouillon toe en laat inkoken.
  7. Ontvel en ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes. Voeg de room toe, de blokjes tomaat en de bieslook.
  8. Versier alles met dragon.
Deel dit Recept

Geef een reactie