Flensrolletjes met gerookte zalm

Ja deze flens-wrap is gemaakt van ei…lekker, vul je op met smaken die jij lust!Ideaal ook om koud te eten en dus kan met een wip in de lunchbox!

Flensrolletjes met gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Flensrolletjes met gerookte zalm
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
6personen 15min 5min bakken
Porties Prep Tijd
6personen 15min
Kook Tijd
5min bakken
Ingrediënten
Porties: personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Rasp de mierikswortel.
  2. Hak 1 el bieslook fijn.
  3. Klop de eieren los met de melk en een mespunt zout. Strooi er de bloem bij en roer tot een glad beslag. Bak in een koekenpan, in hete boter of olie, zes flinterdunne flensjes.
  4. Klop de room lobbig, doe er de bieslook en de mierikswortel bij. Kruid met peper (géén zout, want gerookte zalm is al zout).
  5. Bestrijk de flensjes met de kruidenroom. Leg er een plakje gerookte zalm op. Rol op en snij elk rolletje in twee stukken. Bind rond elk stukje een sprietje bieslook.
  6. Serveer op kamertemperatuur.
Notities

bron fransesca

Deel dit Recept

Geef een reactie