Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn

Zalig verrassend soepje!

Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Frisse erwtensoep met munt, escargots, spekjes en rozemarijn
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4pers 15min 15min
Porties Prep Tijd
4pers 15min
Kook Tijd
15min
Ingrediënten
Porties: pers
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Kook de erwtjes gaar in goed gezouten water en spoel ze onmiddellijk onder koud water. Mix ze met de groentebouillon en de room en kruid af met peper en zout.
  2. Bak de escargots eventjes in boter, samen met het fijngesneden teentje look, het sjalotje en de spekblokjes. Laat alles uitlekken op een keukenpapier.
  3. Laat de melk samen met de rozemarijn opkoken, voeg er 1 eetlepel boter aan toe en laat afkoelen tot ze lauw is. Zeef de melk en mix het op tot een schuim.
  4. Schik de escargots en spekjes in een bord. Schep de soep samen met enkele ijsblokjes in het bord. Snijd de munt in julienne en verdeel de stukjes over de soep. Verdeel het rozemarijnschuim over het bord.
Notities

bron vtm koken

Deel dit Recept

Geef een reactie