Frittata met ham , haloumi en broccoli

Deze frittata smaakt overheerlijk en kan zowel warm als koud gegeten worden dus ook ideaal voor in de lunchbox.

Frittata met ham , haloumi en broccoli
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Frittata met ham , haloumi en broccoli
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Klop de eieren samen met de room lichtjes op in een kom.
  2. Kook de broccoli beetgaar in een 10 tal minuten.
  3. Doe wat olijfolie in een diepe pan , en bak op een middelmatig vuur even de groenten , ham en op een eetlepel na de lenteui op. Kruid met peper en zout.
  4. Zet de grill op.
  5. Giet het eimengsel over de groenten en ham en bak deze op een laag vuur voor zo'n 5 minuten. De randen mogen al gebakken zijn maar het midden van de frittata moet nog lopend zijn.
  6. Zet de frittata dan onder de grill voor zo'n 3 minuten tot deze mooi goudbruin is.
  7. Verwarm ondertussen een anti aanbakpan op een hoog vuur en bak hierin de haloumi blokjes voor zo'n 2 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn.
  8. Laat de frittata op een mooi groot bord glijden en top deze af met de haloumiblokjes en korianderblaadjes en de eetlepel lenteui . Smakelijk!
Deel dit Recept

Geef een reactie