Frittata met ham , haloumi en broccoli
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediƫnten
Instructies
  1. Klop de eieren samen met de room lichtjes op in een kom.
  2. Kook de broccoli beetgaar in een 10 tal minuten.
  3. Doe wat olijfolie in een diepe pan , en bak op een middelmatig vuur even de groenten , ham en op een eetlepel na de lenteui op. Kruid met peper en zout.
  4. Zet de grill op.
  5. Giet het eimengsel over de groenten en ham en bak deze op een laag vuur voor zo’n 5 minuten. De randen mogen al gebakken zijn maar het midden van de frittata moet nog lopend zijn.
  6. Zet de frittata dan onder de grill voor zo’n 3 minuten tot deze mooi goudbruin is.
  7. Verwarm ondertussen een anti aanbakpan op een hoog vuur en bak hierin de haloumi blokjes voor zo’n 2 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn.
  8. Laat de frittata op een mooi groot bord glijden en top deze af met de haloumiblokjes en korianderblaadjes en de eetlepel lenteui . Smakelijk!