Gazpacho van yoghurt en komkommer

Gepureerde komkommer en volle yoghurt vormen de basis van deze verfrissende gekoelde soep. Ideaal op een heerlijke zomerdag

Gazpacho van yoghurt en komkommer
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gazpacho van yoghurt en komkommer
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Passieve Tijd
12porties 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
12porties 15minuten
Passieve Tijd
30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Schil twee komkommers ontpit ze en snij in stukken. Snij en ontpit de resterende twee komkommers in stukjes, zonder deze te schillen.
  2. Mix deze komkommers tot een puree en doe het mengsel in een grote kom.
  3. Doe hierbij de yoghurt , dille , geperst knoflook , peper en zout en roer alles onder elkaar tot een glad mengsel
  4. Laat de gapacho minstens een half uurtje koel worden in de ijskast en dien op
Deel dit Recept

Geef een reactie