Zo simpel , zo makkelijk en vooral zo lekker
Porties | Prep Tijd | Kook Tijd |
4porties | 10minuten | 15minuten |
Porties | Prep Tijd |
4porties | 10minuten |
Kook Tijd |
15minuten |
- 650 gr kabeljauw
- 2 citroenen
- 1 el boerenboterboter
- 200 ml visfond
- 4 el olijfolie
- 1 rode chilipeper
- handje koriander vers
- 2 tl kurkuma
- zout
- peper
Ingrediënten
Porties: porties
|
- Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes).
- Spoel de citroenen.
- Snij 1 citroen in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere en pers hem uit.
- Spoel de visfilet, dep 'm goed droog en druppel er wat citroensap over.
- Verwarm de rest van het citroensap met de visfond, de geraspte schil, de citroenplakjes, de olijfolie, de kurkuma en een snuifje zout.
- Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
- Pocheer er de vis in (ongeveer 5 minuten).
- Schep de vis uit de saus en hou warm.
- Laat de saus inkoken
- Serveer de vis met de citroensaus en bestrooi met gehakte koriander.
Recept door https://www.libelle-lekker.be