Gebakken kabeljauw met citroensaus

Zo simpel , zo makkelijk en vooral zo lekker

Gebakken kabeljauw met citroensaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gebakken kabeljauw met citroensaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snipper het chilipepertje (zonder de zaadjes).
  2. Spoel de citroenen.
  3. Snij 1 citroen in dunne plakjes. Rasp de schil van de andere en pers hem uit.
  4. Spoel de visfilet, dep 'm goed droog en druppel er wat citroensap over.
  5. Verwarm de rest van het citroensap met de visfond, de geraspte schil, de citroenplakjes, de olijfolie, de kurkuma en een snuifje zout.
  6. Breng aan de kook en laat 5 minuten sudderen.
  7. Pocheer er de vis in (ongeveer 5 minuten).
  8. Schep de vis uit de saus en hou warm.
  9. Laat de saus inkoken
  10. Serveer de vis met de citroensaus en bestrooi met gehakte koriander.
Notities
Deel dit Recept

Geef een reactie