Gebakken watermeloen met feta en pistachenoten

Op zo’n mooie dag deelt Pascale graag een zonnig receptje voor ons! “Je moet er eerst van proeven om te weten hoe lekker gebakken watermeloen smaakt.”

Gebakken watermeloen met feta en pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gebakken watermeloen met feta en pistachenoten
Stemmen: 1
Score: 3
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Porties Prep Tijd
1portie 10minuten
Ingrediënten
Porties: portie
Ingrediënten
Porties: portie
Instructies
  1. Snijd twee mooie schijven uit de watermeloen en dep ze droog met keukenpapier.
  2. Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en bak de schijven watermeloen op een middelhoog vuur tot ze bruin kleuren. Kruid met zwarte peper en een beetje fleur de sel.
  3. Schik de watermeloen op de borden en verkruimel er de fetakaas over. Hak de pistachenoten grof en strooi ze over de watermeloen.
  4. Werk af met extra vierge olijfolie en vers basilicum.
Notities

bron Pascale Naessens 'Puur Zomer', een actieboekje dat niet langer verkrijgbaar is.

Deel dit Recept

Geef een reactie