Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue

Een lekker bijgerechtje voor een barbecuefestijn!

Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde maïskolf met boter op de barbecue
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 10minuten
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
10minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Borstel de maïskolven en verwijder desgewenst de groene bladeren.
  2. Kook de maïskolven gedurende 10 minuten gaar in ongezouten kokend water.
  3. Laat uitlekken en een beetje afkoelen.
  4. Steek de barbecue aan.
  5. Wikkel de maïskolven elk apart in alumiumfolie, breng op smaak met cayennepeper, zout en een klontje Kerrygold boter. Sluit de folie en grill gedurende 5 à 10 minuten.
  6. Haal de maïskolven uit de folie en serveer meteen met een extra klontje Kerrygold boter.
Deel dit Recept

Geef een reactie