Gegrilde zalm met een avocado – mango salsa

Een heerlijk licht en zomers gerechtje

Gegrilde zalm met een avocado - mango salsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde zalm met een avocado - mango salsa
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd Passieve Tijd
4porties 20minuten 15minuten 30minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd Passieve Tijd
15minuten 30minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix de avocado olie ,citroensap en zeste , knoflook , snuf zeezout en zwarte peper onder elkaar. Leg de zalmfilets in een kleine schaal , giet de marinade erover , wrijf ze goed in en laat deze afgedekt in de koelkast minstens 30 minuten marineren.
  2. Snij ondertussen alle groenten en fruit fijn voor de marinade.
  3. Mix deze onder elkaar in een ruime kom en besprenkel ze met het citroensap en olijfolie en kruid naar smaak af met peper en zout.
  4. Deze marinade mag dan ook even de koelkast in.
  5. Kook het water en de rijst af volgens de gebruiksaanwijzing.
  6. Verhit de grillpan en grill de zalm 7 min aan elke kant.
  7. Dresseer je bord met een stukje zalm , wat rijst en heerlijke koele salsa.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie