Gegrilde zalm met gember en perzik

Deze kan je zowel op een grillpan maken alsook op de bbq. Het pittige van de gember  en het zoete van de perzik maakt van deze een top combinatie.

Gegrilde zalm met gember en perzik
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde zalm met gember en perzik
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 10minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 10minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Mix in een kleine kom de rijstazijn , gember , blaadjes tijn , 3 el olijfolie en peper en zout onder elkaar en zet opzij.
  2. Verhit de grillpan of de bbq op een middelmatig vuur.
  3. Doe in een grote kom de parten rode ui , perzik , 1 el olijfolie , een snuifje zout en peper en mix alles zachtjes onder elkaar.
  4. Kruid de zalm met peper en zout.
  5. Grill de zalm en rode ui voor gemiddeld 6 minuten per zijde.
  6. Grill de perzikken de laatste 5 minuten mee samen met de zalm tot ze zacht zijn.
  7. Giet de vinegraitte van de gember / wijnazijn over de zalm en dien op met de perzikken en rode ui.
  8. Smakelijk
Deel dit Recept

Geef een reactie