Gegrilde zalm met koriander-mangoboter

Wat smaken betreft kun je hiermee eindeloos variëren. Koriander en mango bijvoorbeeld, lekker exotisch.

Gegrilde zalm met koriander-mangoboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gegrilde zalm met koriander-mangoboter
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 20minuten 15minuten
Porties Prep Tijd
4porties 20minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snijd citroengras, gember en look fijn en voeg dat toe aan de kokosmelk.
  2. Kruid met peper en zout en voeg er een beetje limoensap aan toe.
  3. Laat de zalm een halfuurtje marineren in de kokosmelk.
  4. Week het cederhout een uur in water.
  5. Leg de zalm tussen het cederhout en de grill. (Deze stap kan je altijd overslaan.)
  6. Snijd de mango in stukjes.
  7. Hak de verse koriander fijn, voeg die bij de boter en ook de geschilde mango, het limoensap en zout.
  8. Cutter de boter met de ingrediënten.
  9. Serveer de zalm met koriander-mangoboter en overstrooi met geraspte kokos
Notities

Recept door Piet speelt met vuur ( bbq )

Deel dit Recept

Geef een reactie