Gehaktballetjes met stroganoffsaus

Een heerlijk gerechtje voor op een zondagmiddag op je vuur te laten pruttelen

Gehaktballetjes met stroganoffsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gehaktballetjes met stroganoffsaus
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
3porties 45minuten 90minuten
Porties Prep Tijd
3porties 45minuten
Kook Tijd
90minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Doe al de benodigdheden van de balletjes bij elkaar, meng goed en maak er ongeveer een 20 balletjes van.
  2. Bak deze wat bruin in een pan zonder vetstof.
  3. Ze moeten niet gaar zijn ze garen verder aan samen met de groenten.
  4. Haal ze uit de pan en bak al de groenten aan in het vet van de gebaktballetjes op een hoog vuur totdat de groenten een beetje geslonken zijn.
  5. Doe dan het water erbij en de kokosroom en de paprika .
  6. Breng aan de kook en doe de gehaktballetjes erbij.
  7. Deksel erop.
  8. Temper het vuur en laat alles een anderhalf uurtje sudderen.
  9. Proeven en indien nodig nog wat bijkruiden.
  10. Vindt je de saus wat de lopend dan kan je van het vuur af wat indikken met arrowrood.
Notities

Recept door Mathy Schelfhout

Deel dit Recept

Geef een reactie