Gehaktbrood met vijgen en serranoham

Een gemakkelijk recept voor de kersttafel en de kids love it!

Gehaktbrood met vijgen en serranoham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gehaktbrood met vijgen en serranoham
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
4porties 15minuten 1uur
Porties Prep Tijd
4porties 15minuten
Kook Tijd
1uur
Ingrediënten
Porties: porties
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de vijgen in stukjes.
  3. Meng in een kom het gehakt met de eieren, het panko en de siroop. Kruid met wat nootmuskaat, kaneel, peper en zout.
  4. Leg de sneetjes ham in een rechthoek, zodat ze elkaar wat overlappen.
  5. Vorm van het gehakt een ovaal brood en rol in de ham.
  6. Leg het gehaktbrood op een met bakpapier beklede bak­ plaat en laat ongeveer een uur in de oven roosteren.
  7. Wanneer de kerntemperatuur 75 of hoger is , is het klaar!
Deel dit Recept

Geef een reactie