Gekruide gembersiroop

Hier is een heerlijke traktatie voor het seizoen. Roer een eetlepel door koffie, thee of cider; drizzel het over pannenkoeken, warme ontbijtgranen of yoghurt; of gebruik het als een glazuur voor kip of varkenskoteletten.

Gekruide gembersiroop
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Gekruide gembersiroop
Stemmen: 0
Score: 0
Jij:
Stem op dit recept!
Recept Afdrukken
Voeg toe aan Winkellijst
Dit recept zit in jouw Winkellijst
Voeg to aan Menu Plan:
Dit recept is toegevoegd aan je Menu Plan
Porties Prep Tijd Kook Tijd
500ml 15 minuten 40minuten
Porties Prep Tijd
500ml 15 minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Porties: ml
Ingrediënten
Porties: ml
Instructies
  1. Neem een kaasdoek , leg daarop de stukken kaneel , lookteentjes, de gember , de all spices en zwarte peperkorrels . Breng de de hoeken van de doek naar elkaar toe en bind ze samen zodat je een pouch met kruiden hebt.
  2. Doe het water samen met de suiker , de honing , nootmuskaat en de pouch met kruiden in een brede pot en breng alles aan de kook.
  3. Wanneer alles kookt , draai het vuur lager en laat voor zo'n 40 minuten sudderen tot je de dikte van een siroop krijgt.
  4. Laat het mengsel afkoelen , haal de kruidenpouch eruit en giet de siroop over in een fles. Deze siroop kan je bewaren voor een maand in de koelkast
Deel dit Recept

Geef een reactie